Пятница, 03.05.2024, 00:09 | Приветствую Вас Гость

Криштиано Роналдо

Главная » 2010 » Ноябрь » 27 » Завдання одне - повернення до першої ліги
Завдання одне - повернення до першої ліги
04:08
трьох стартових турах нинішнього чемпіонату України в групі «А» другої ліги МФК «Миколаїв» набрав лише чотири очки, і керівництво клубу (почесний президент Анатолій Валєєв, президент Микола Марченко) ухвалило рішення про зміну головного тренера. Замість В'ячеслава Мазараті біля штурвалу команди став директор СДЮШОР «Миколаїв» Руслан Забранський, який не має досвіду тренерської діяльності на професійному рівні. Щоправда, за час своєї футбольної кар'єри він тренувався і грав під керівництвом відомих фахівців, Степана Юрчишина, Мирона Маркевича, Романа Покори, Леоніда Колтуна, Євгена Кучеревськогок Анатолія Заяєва та інших. Новий головний тренер відрахував гравців, які не проявляли прагнення битися і вигравати, акцент було зроблено на згуртуванні колективу, вироблення психології переможця і постановки атакуючих дій. Його лави поповнили четверо молодих вихованців львівського футболу.

Поступившись на виїзді «Енергії», МФК «Миколаїв» потім виграв сім матчів поспіль. Проте на фініші осінньої частини змагань миколаївський клуб програв дві зустрічі з трьох. Але, попри це, дебют у Руслана Забранського вийшов успішним — команда пішла на зимову перерву на другому місці та має відмінні перспективи підвищитися в класі. Якщо розглянути її дії по лініях, то найсильнішою є захист — пропустив лише дев'ять м'ячів. Хоча оборонці часом припускалися елементарних помилок. У цілому ж гру Дениса Войцеховського (провів усі 14 матчів) та Євгена Гончаренка (13, забив два м'ячі) можна оцінити як стабільну. Добре почав Іван Білий (10), але потім його гра розклеїлася. У нагоді команді став досвідчений Анатолій Маткевич (11). У захисті також виступали Олександр Богач (8) і Максим Лук'янов (6, 1). Воротар Сергій Карпов (14) грав надійно, проте трьома останніми матчами дещо зіпсував враження про себе. У середині поля одним з лідерів став Вадим Гостєв (10), який раніше не отримував шансів проявити себе. Костянтин Чаус (12) грав корисно, нехай іноді і з помилками, які тренери списують на його молодість. Великим потенціалом володіє Андрій Білоус (14), проте, маючи чітке завдання, він припускався тактичних промахів. Головна ж проблема — з півзахисниками центральної зони. Сергій Бербат (12,1) подеколи втомлюється, крім того, він переніс травму. Не влаштовує гра Тараса Яворського (11, 1) і Ярослава Куцяби (8, 1). Травма Дмитра Головка (5) створила проблеми на лівому фланзі. На цій позиції виходив Іван Іванов (13), а при появі на полі Білоуса лівий край закривав Гостєв. У середній лінії також грав Дмитро Волков (8), а на початку чемпіонату — Дмитро Кузнецов (5) і Дмитро Кривий (3).

А ось дії в атаці впродовж чемпіонату підсилити не вдалося. Біля воріт суперника гравці, як і раніше, губилися і не використовували голеві моменти. Досвідчений форвард Ігор Бездольний (14, 4) займався не своєю роботою — з'являвся на флангах, грав за півзахисників, намагався притримати м'яч. Юрію Скороходу (9, 1) перешкодили сімейні  проблеми  і травма. Кращим снайпером став дебютант Олексій Родевич (11,5), працездатний та старанний. Не зуміли допомогти партнерам Дмитро Булах (2) і Леонід Моря (1). Тому команді, які раніше, в першу чергу, потрібні нападники, які вміють і можуть забивати.

Підготовку до другої частини чемпіонату МФК «Миколаїв» планує почати 5 грудня. І перша, і молодіжна команди будуть брати участь у зимовій першості Миколаївської області. У цих змаганнях відбудеться перегляд запрошених гравців і перевірка футболістів, які вже грали. До кінця лютого тренери визначаться зі складом, якому належить виконати головне завдання — повернутися до першої ліги.
Категория: Футбольные новости | Просмотров: 2126 | Добавил: cr7 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Разделы новостей
Новости Лиги Чемпионов [8] Футбольные новости [55]
Футбольные новости, интриги, скандалы, трансферы, и многое другое
Кубок УЕФА [6]
Новости Кубка
Английская Премьер Лига [15]
Италия [4] Испанская Примера [7] Кришти [3]
Форма входа
Календарь новостей
«  Ноябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 98